У Сумському слідчому ізоляторі обирали свого “майстер-шефа”

В установах виконання покарань та слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України в Сумській області пройшов конкурс на кращого кухаря серед засуджених. Фінал відбувся 27 липня на базі Сумського слідчого ізолятора.


У конкурсі взяли участь кухарі слідчого ізолятора, які на першому етапі конкурсу показали свої теоретичні знання, а у другому етапі – практичні вміння в приготуванні їжі. Кожний з них готував свої фірмові страви. Зокрема це був гороховий суп та розсольник, на другу страву – макарони з м’ясною котлетою та овочеве рагу, а також кожен похизувався своїм фірмовим салатом. З ягід, які зібрали з підсобного господарства, були приготовлені компоти.

Для оцінки якості приготовлених страв був запрошений кухар одного з ресторанів Сум, який оцінив якість приготовлених страв, надав деякі поради кухарям підчас приготування та поділився своїми кулінарними секретами, як робити їжу смачною та корисною.

За результатами конкурсу був визначений переможець який отримав грамоту та цінний подарунок.